Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

«Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΆΣ» 2012-2013



Στα πλαίσια των «Αγώνων ΑθλοΠΑΙΔΕΙΆΣ» του Υπουργείου Παιδείας Θρησκευμάτων Πολιτισμού & Αθλητισμού η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων Καβάλας προκήρυξε και διοργάνωσε τους «Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΆΣ» μίνι Πετοσφαίρισης (3χ3) Δημοτικών Σχολείων μαθητών-τριων Δήμου Νέστου Καβάλας 2012-13.
Οι αγώνες διεξήχθησαν την  Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012 με ώρα έναρξης 09:00 και τόπο τέλεσης το Κλειστό  Γυμναστήριο του Γενικού Λυκείου Χρυσούπολης.
Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αφού οι «Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΆΣ» έδωσαν τη δυνατότητα μαζικής συμμετοχής μαθητών-μαθητριών από όλα τα Δημοτικά σχολεία του Δήμου Νέστου όπου μέσα σε ένα όμορφο, ζεστό και αθλητικό περιβάλλον τα παιδιά γνώρισαν τη χαρά του Αθλητισμού.
Ελπίζουμε στις επόμενες διοργανώσεις που προετοιμάζονται το επόμενο χρονικό διάστημα σε όλη την Περιφέρεια Καβάλας, να δώσουν το παρόν ακόμη περισσότεροι  μαθητές- μαθήτριες όπου θα βιώσουν τα οφέλη και τις αξίες του Αθλητισμού.
Να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης αυτής.
Να τονίσουμε ότι σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και στις Σχολικές μονάδες αθλητικό υλικό (μπάλες).
                                                                                            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Σ.Α
                                                                         Δ/ΝΤΗΣ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

                                                                                          ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΧΕΡΙΣΤΑΝΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου